U bevindt zich hier: Home Nieuws Live resultaten tijdens de zwemfeesten

Live resultaten tijdens de zwemfeesten

Een grote stap voorwaarts: publiceer jullie wedstrijdresultaten in real time tijdens de zwemfeesten.  Tijdens de wedstrijden te Dilbeek (24/9/2017),Sint-Pieters-Leeuw (8/10/2017) en het PK te Leuven (14-15/10/2017) konden jullie al proeven van het resultaat.

Alle clubs zijn vertrouwd met de programma's Team Manager en Meet Manager: twee essentiële hulpmiddelen om een zwemfeest te kunnen organiseren.

Dezelfde software biedt de mogelijkheid om de wedstrijdresultaten "live" te publiceren op het Internet.  Zodra een reeks gezwommen is en de tijden ingebracht zijn in de computer zijn deze zichtbaar op het Internet.  Het publiek, trainers en zwemmers hoeven niet langer te wachten tot de uitslag uithangt.  De mensen die niet in het zwembad kunnen aanwezig zijn kunnen eveneens de uitslag op de voet volgen.

Het Provinciaal Bestuur heeft een eerste reeks testen uitgevoerd.  We zijn enthousiast en zouden deze moderne manier van werken willen promoten bij de clubs.  Enkele clubs engageerden zich reeds om dit tijdens hun volgende wedstrijd toe te passen.

We maakten een gedetailleerde handleiding voor het publiek en voor de sportsecretaris.  We verklappen nu al dat het publiek best een app installeert op de smartphone (kostprijs 1 €) en deze meebrengt naar het PK, PK lange afstand.  

Wil je geen nieuwe app installeren: gebruik dan de browser op je smartphone.  Iets minder interactief doch je hebt toegang tot dezelfde informatie.

Disclaimer: de resultaten gepubliceerd via Live Results werden nog niet goedgekeurd door de kamprechter.  De enige officiële uitslag is degene die na het zwemfeest naar de clubs gemaild wordt.

  • Lees hier de handleiding (versie 1 november 2017).

 

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Live resultaten tijdens de zwemfeesten