U bevindt zich hier: Home Nieuws Opleidingen Hervorming TAK praktijkexamens

Hervorming TAK praktijkexamens

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt de procedure om een TAK praktijkexamen af te leggen.  De procedure werd verfijnd tijdens de bestuursvergadering van 8 mei 2018.

Een fungerende kamprechter of zwemrechter mag geen praktijkexamens TAK meer afnemen.

Vanaf januari 2018 zal er op de meeste wedstrijden een extra kamprechter aanwezig voor de examens.  Er zullen maximaal drie examinanten per wedstrijd dagdeel aanvaard worden (first asked first served).

De opvulling van de examenkalender wordt beheerd door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Er kan slechts ingeschreven worden nadat de kandidaat geslaagd is voor het theoretisch TAK-examen.  De naam van de kandidaat moet gekend zijn op het ogenblik van de inschrijving.  Beschikbare plaatsen worden opgevuld op first asked - first served basis.  

Op de wedstrijdkalender kan je zien welke wedstrijden in aanmerking komen.

Indien een kandidaat niet tijdig komt opdagen (official boekje ten laatste 45 minuten voor de aanvang van de wedstrijd afgeven op het jurysecretariaat) wordt hij/zij als afwezig beschouwd.  Zijn/haar club zal een boete van 50 € aangerekend worden door VZF.  De boete wordt niet aangerekend indien een vervanger examinant tijdig komt opdagen.

Alle details staan in het artikel Opleiding en examens TAK.

 

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws Opleidingen Hervorming TAK praktijkexamens